کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا
.............. درباره ی کلینیک .................

این وبلاگ به مسائل مختلف توانبخشی در زمینه تخصصی کاردرمانی، گفتاردرمانی و آموزش( بیماری های نرولوژیک کودکان و بزرگسالان، شکستگی ها و ترمیم تاندون و نیز سالمندان) می پردازد.
مطالب توسط متخصصین کاردرمانی و گفتاردرمانی زیر نظر دکتر علیرضا شمس الدینی متخصص کاردرمانی و دانشیار دانشگاه نوشته شده و برای راهنمایی بیماران و خانواده آنها می باشد.



-----------آدرس کلینیک ابن سینا -------------

تهران - خیابان سی متری نیروی هوایی- تقاطع مسیل منوچهری - جنب ایستگاه بی آر تی پیروزی - پلاک1/2- واحد2



----------------- تلفن کلینیک ------------------

......... ۷۷۷۵۳۲۲۷- ۷۷۴۱۵۲۱۷ ........
بایگانی
آخرین نظرات
  • ۸ مهر ۹۵، ۰۸:۰۲ - mohammadreza
    سلام

گفتاردرمانی برای لکنت زبان خیابان پیروزی

يكشنبه, ۱ دی ۱۳۹۸، ۰۸:۰۰ ق.ظ

نقش گفتاردرمانی در درمان لکنت کودکان

یکی از اختلالات مهم گفتاری و اثر گذار در روابط اجتماعی افراد، لُکنت  زبان می باشد.  لُکنت زبان، نوعی اختلال ارتباطی است که باعث ایجاد وقفه در توانایی فرد برای شکل دهی کلمات و جُملات لازم به منظور برقراری ارتباط کلامی با دیگران می شود.

لُکنت شدت‌‌های مختلفی دارد، ممکن است افرادی را که تنها نقص ادراکی دارند در برگیرد و یا افرادی را شامل شود که علائم بسیار شدیدی در آنها مشاهده می‌شود و این مشکل می‌تواند در این افراد تا حد قابل ملاحظه‌ای مانع ارتباط شفاهی آنها شود. عوامل متعددی سبب بروز لکنت می شوند که مهمترین آنها عوامل فیزیولوژیکی، عوامل عاطفی، عوامل اجتماعی و یا ترکیبی از آنها می باشند. بروز لکنت در کودکان معمولا با آغاز تکلم و حرف زدن همراه است.  این اختلال معمولاً از سنین ۴-۲ سالگی که کودک آغاز به صحبت می کند خود را نشان می دهد. اما در برخی افراد، در سنین شروع مدرسه و یا در دوران بلوغ نمایان می شود.

گفتاردرمانی مهمترین و اصلی ترین نقش را در درمان لکنت بر عهده دارد. در صورتی که فرد دچار لکنت به موقع به گفتاردرمانی مراجعه کند و سیر درمان را کامل به پایان برساند، شانس درمان بسیار زیاد است.  .

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">