کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا
.............. درباره ی کلینیک .................

این وبلاگ به مسائل مختلف توانبخشی در زمینه تخصصی کاردرمانی، گفتاردرمانی و آموزش( بیماری های نرولوژیک کودکان و بزرگسالان، شکستگی ها و ترمیم تاندون و نیز سالمندان) می پردازد.
مطالب توسط متخصصین کاردرمانی و گفتاردرمانی زیر نظر دکتر علیرضا شمس الدینی متخصص کاردرمانی و دانشیار دانشگاه نوشته شده و برای راهنمایی بیماران و خانواده آنها می باشد.



-----------آدرس کلینیک ابن سینا -------------

تهران - خیابان سی متری نیروی هوایی- تقاطع مسیل منوچهری - جنب ایستگاه بی آر تی پیروزی - پلاک1/2- واحد2



----------------- تلفن کلینیک ------------------

......... ۷۷۷۵۳۲۲۷- ۷۷۴۱۵۲۱۷ ........
بایگانی
آخرین نظرات
  • ۸ مهر ۹۵، ۰۸:۰۲ - mohammadreza
    سلام

کاردرمانی فلج مغزی سی متری نیروی هوایی

يكشنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۷، ۰۸:۰۰ ق.ظ

فلج مغزی اسپاستیک چیست؟ چه اتفاقی می افتد تا کودک فلج مغزی می شود؟

فلج مغزی اسپاستیک، شایع ترین نوع فلج مغزی است و حدود 65 درصد کودکان فلج مغزی را شامل می شود. محل ضایعه در این بیماران در قشر مغز است. در این نوع از فلج مغزی، عضلات کودک سفت شده،  والدین و یا پزشک، به سختی می توانند مفاصل دست و پا یا حتی کمر کودک را خم و راست کنند. بسته به محل درگیری و سفتی عضلات، نوع اسپاستیک متفاوت خواهد بود و به همین خاطر نام گذاری متفاوتی نبز خواهد داشت.

آدرس کلینیک ابن سینا:

  انتهای خیابان سی متری نیرو هوایی - تقاطع مسیل منوچهری
جنب ایستگاه
بی آر تی پیروزی
  پلاک۱/۲ - واحد ۲

تلفن: ۷۷۴۱۵۲۱۷- ۷۷۷۵۳۲۲۷


اگر هر دو اندام تحتانی کودک درگیر باشند، تحت عنوان دایپلژی اسپاستیک (Spastic diplegia) نامیده می شود. در این حالت، هر دو یا به سمت داخل می چرخند و بچه در موقع راه رفتن پاها را به صورت ضربدری نگه می دارد.

اگر یک سمت بدن درگیر شده باشد ( اندام فوقانی و تحتانی یک سمت از بدن) به آن همی پلژی اسپاستیک (Spastic hemiplegia) می گویند که معمولاً شدت درگیری اندام فوقانی بیشتر است. اگر هر چهار اندام کودک درگیر باشد، تحت عنوان کوادری پلژی اسپاستیک (Spastic quadriplegia) خوانده می شود. در این موارد، ممکن است عضلات تنه، دهان و زبان هم گرفتار شوند.

یکی از سوالاتی که ممکن است برای خانواده کودکانی که مبتلا به فلج مغزی آن هم از نوع اسپاستیک هستند مطرح باشد، بحث لزوم یا عدم لزوم جراحی در اندام ها خصوصاً اندام های تحتانی این کودکان می باشد.

در ابتدا باید متذکر شد که بیشتر متخصصین ارتوپدی کودکان معتقدند که جراحی در اندام های این کودکان آخرین تصمیم است و زمانی باید جراحی انجام شود که با انجام کاردرمانی، حداکثر توانایی حاصل شود سپس جراحی انجام شود. چرا که در این موقع، جراحی حداکثر پتانسیل را برای کودک فراهم خواهد کرد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">