کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا
.............. درباره ی کلینیک .................

این وبلاگ به مسائل مختلف توانبخشی در زمینه تخصصی کاردرمانی، گفتاردرمانی و آموزش( بیماری های نرولوژیک کودکان و بزرگسالان، شکستگی ها و ترمیم تاندون و نیز سالمندان) می پردازد.
مطالب توسط متخصصین کاردرمانی و گفتاردرمانی زیر نظر دکتر علیرضا شمس الدینی متخصص کاردرمانی و دانشیار دانشگاه نوشته شده و برای راهنمایی بیماران و خانواده آنها می باشد.



-----------آدرس کلینیک ابن سینا -------------

تهران - خیابان سی متری نیروی هوایی- تقاطع مسیل منوچهری - جنب ایستگاه بی آر تی پیروزی - پلاک1/2- واحد2



----------------- تلفن کلینیک ------------------

......... ۷۷۷۵۳۲۲۷- ۷۷۴۱۵۲۱۷ ........
بایگانی
آخرین نظرات
  • ۸ مهر ۹۵، ۰۸:۰۲ - mohammadreza
    سلام

کاردرمانی در کودکان اُتیسم

يكشنبه, ۱۹ مهر ۱۳۹۴، ۱۲:۴۲ ب.ظ

بازی درمانی برای کودکان اُتیسم

مشخص ترین و بارزترین علامت کودکان اُتیسم، ضعف و نقی در برقراری ارتباط است. که این مشکل هم شامل ارتباط غیر کلامی ( نگاه کردن به صورت وچشم های دیگران، استفاده ار حالات صورت، دست ها و وضعیت کلی بدن) و هم ارتباط کلامی است . ارتباط غیر کلامی مقدمه ارتباط غیر کلامی است. گاه کودک مبتلا به اُتیسم اصلاً متوجه حضور افراد دیگر نیست. در این کودکان، قدم اول توجه دادن کودک به مادر و خودش و درمانگر است.

نویسنده سینا لباف، کارشناس کاردرمانی

بازی درمانی به منظور افزایش ارتباط در کودک اُتیسم

انجام تمرینات و  تحریکات تعادلی، نقش بسیار مهمی در بهبود علایم اُتیسم دارند، بنابراین در ابتدا بازی های حاوی تحریکات تعادلی را انجام یاداور می شوم..

بازی های در برگیرنده ی تحریکات تعادلی:

* در هنگام انجام تحریکات تعادلی صرف، به کودک زمانی که او را روی توپ درمانی نشانده اید یا خوابانده اید، روبری کودک بنشینید و بخواهید که سرش را بالا بیاورد، با او صحبت کنید، صدایش بزنید، با اسمش جملات مختلف بسازید مثلا مهدی پسر خوب منه!  علی آقا سلام!  زمانی که کودک به شما نزدیک شد، از این جملات استفاده کنید یا شکلک در بیاورید. اینها باعث می شوند که کو دک چندان متوجه شدت حرکات نشود لذا می توان تحریکات را شدید تر کرد.

* چهار زانو روی زمین بنشینید کودک را روی پایتان قرار دهید. کودک پشتش به شما با شد یا سینه به سینه شما قرار گیرد. سپس دست های کودک را بگیرید و باز کنید. بگویید حالا ما دو تا سوار هواپیما هستیم. خود و کودک را به طرفین حرکت دهید . شدت حرکت و دامنه آن را بسته به تحمل کودک تغییر دهید. بهتر است روی صندلی بنشینید تا پاهای کودک آویزان باشد.

* روی صندلی بنشینید. کودک را روی پایتان بنشانید . دستهایش را بگیرید. سپس بگویید سوار اسب شده است و با حرکات پایتان به بالا و پایین او را تکان دهید.

* شما و کودک اُتیسم روی زمین یا یک تشک ابری بخوابید. سپس سعی کنید در قالب بازی کودک را وادار کنید که غلت بزند. اجبار در کار نباشد چرا که اثر عکس می گذارد.

 

بازی هایی جهت افزایش ارتباط و شناخت خود و دیگران:

* چهره به چهره کودک قرار بگیرید. لپهایش را بکشید، باهاش حرف بزنید، شکلک در بیاورید و ...  بعد از چند دقیقه بازی ناگهان شی مثل توپ بزرگ ، ملحفه، را جلوی صورتتان بگیرید و آرام باشید. منتظر بمانید تا دنبالتان بگردد یا بخواهد مانع را کنار بزند. هنگامی که پیدایتان کرد یا خودتان بیرون آمدید، بهش سلام کنید.  

* روبروی کودک آینه بگذارید. صورتتان را در کنار صورت کودکتان قرار دهید. شکلک های مختلفی در بیاورید . لپ هایش را بکشید، با دست چشم هایش را بگیرید و بعد از چند ثانیه دستتان را بردارید. روی بخش هایی از صورتش را مانند گونه ها، پیشانی , بینی (اگر حساسیت نشان نمی دهد) رنگ بزنید.

* کودک را در آغوش بگیرید طوری که چهره به چهره باشید. با بازی ها کودکانه او را سرگرم کنید.


نویسنده سینا لباف، کارشناس کاردرمانی

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">