کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا
.............. درباره ی کلینیک .................

این وبلاگ به مسائل مختلف توانبخشی در زمینه تخصصی کاردرمانی، گفتاردرمانی و آموزش( بیماری های نرولوژیک کودکان و بزرگسالان، شکستگی ها و ترمیم تاندون و نیز سالمندان) می پردازد.
مطالب توسط متخصصین کاردرمانی و گفتاردرمانی زیر نظر دکتر علیرضا شمس الدینی متخصص کاردرمانی و دانشیار دانشگاه نوشته شده و برای راهنمایی بیماران و خانواده آنها می باشد.



-----------آدرس کلینیک ابن سینا -------------

تهران - خیابان سی متری نیروی هوایی- تقاطع مسیل منوچهری - جنب ایستگاه بی آر تی پیروزی - پلاک1/2- واحد2



----------------- تلفن کلینیک ------------------

......... ۷۷۷۵۳۲۲۷- ۷۷۴۱۵۲۱۷ ........
بایگانی
آخرین نظرات
  • ۸ مهر ۹۵، ۰۸:۰۲ - mohammadreza
    سلام

آیا پاهای پرانتزی کودک باعث نگرانی است؟

جمعه, ۵ شهریور ۱۳۹۵، ۰۸:۰۱ ق.ظ

پاهای پرانتزی کودک ناشی از چیست؟

پاهای پرانتزی نگرانی متداول برای والدینی است که ممکن است متوجه نشوند که تقریباً هر کودکی در هنگام تولد و نیز موقع ایستادن و راه رفتن در اولین سال های زندگیش پاهای پرانتزی دارد. انحنای رو به بیرون طبیعی استخوان های پا معمولاً تا 2 سالگی برطرف می شود. خردسالان معمولاً در ابتدا به جای اینکه به جلو حرکت کنند از یک طرف به طرف دیگر تاب می خورند، که باعث می شود پاهای پرانتزی آن ها بدتر به نظر برسد. پاهای پرانتزی باعث راه رفتن با تاخیر نمی شود یا بر توانایی کودک شما برای یادگیری برای راه رفتن اثر نمی گذارد.


در مواردی خاص، زمانی که پاهای پرانتزی به صورت طبیعی تا 2 سالگی برطرف نشود، زانوهای کودک شما ممکن است به خاطر انحنای استخوان های پا به بیرون چرخیده باشد. این حالت می تواند مشکلات زانو ایجاد کند. اگر پاهای پرانتزی ناگهان ظاهر شود یا بعد از دو سالگی باقی بماند باید به پزشک فوق تخصص ارتوپدی یا مغز و اعصاب کودکان مراجعه کنید. به ندرت، پاهای پرانتزی نشانه ای از نرمی استخوان است. این شرایطی است که به علت چیزهای دیگر مثلاً به خاطر کمبود ویتامین D و کلسیم در رژیم غذایی کودک که مانع از رشد استخوان می شود و یا احیاناً ناشی از سفتی های عضلانی و ناهنجاری های مفصلی می باشد. پاهای پرانتزی می تواند با شرایط نسبتاً نادری به علت بیماری خاصی تحت نام بیماری بلانت ایجاد شود که می تواند رشد استخوانی غیر طبیعی در تیبیا یا استخوان پا ایجاد کند. این شرایط متداولاً در کودکان آفریقایی آمریکایی دیده می شود و به نظر می رسد که با اضافه وزن مرتبط باشد. 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">