کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا
.............. درباره ی کلینیک .................

این وبلاگ به مسائل مختلف توانبخشی در زمینه تخصصی کاردرمانی، گفتاردرمانی و آموزش( بیماری های نرولوژیک کودکان و بزرگسالان، شکستگی ها و ترمیم تاندون و نیز سالمندان) می پردازد.
مطالب توسط متخصصین کاردرمانی و گفتاردرمانی زیر نظر دکتر علیرضا شمس الدینی متخصص کاردرمانی و دانشیار دانشگاه نوشته شده و برای راهنمایی بیماران و خانواده آنها می باشد.



-----------آدرس کلینیک ابن سینا -------------

تهران - خیابان سی متری نیروی هوایی- تقاطع مسیل منوچهری - جنب ایستگاه بی آر تی پیروزی - پلاک1/2- واحد2



----------------- تلفن کلینیک ------------------

......... ۷۷۷۵۳۲۲۷- ۷۷۴۱۵۲۱۷ ........
بایگانی
آخرین نظرات
  • ۸ مهر ۹۵، ۰۸:۰۲ - mohammadreza
    سلام

سلول های بنیادی در کودکان فلج مغزی

چهارشنبه, ۱۲ خرداد ۱۳۹۵، ۰۹:۰۰ ق.ظ

اظهار نظر دکتر اشرفی در خصوص سلول های بنیادی در کودکان فلج مغزی

دکتر اشرفی فوق تخصص مغز و اعصاب در اولین سمینار درمان با سلول های بنیادی، درمان با سلول های بنیادی را در بیماری فلج مغزی موثر دانست.

به گزارش روابط عمومی مرکز طبی کودکان، دکتر اشرفی فوق تخصص مغز و اعصاب در اولین سمینار درمان با سلول های بنیادی به این نکته اشاره کرد که فلج مغزی شایع ترین ناتوانی فیزیکی دوران کودکی است که در 2 تا 5/2 در هزار متولد زنده مشاهده می شود. وی در ادامه  گفت: فلج مغزی شامل یک گروه غیر پیشرونده از اختلالات تکامل مغز با تظاهرات حرکتی و اختلال تون، حاصل صدمه مغز از دوران داخل رحم، هنگام تولد و 2 ساله اول بعد از تولد می باشد.


دکتر اشرفی ضمن اشاره به این که این عارضه می تواند با صرع، اختلالات تکلم، اختلالات بینایی، اختلالات شنوایی، مشکلات رفتاری و کم توانی ذهنی همراه شود ادامه داد: یافتن علت خاص در فلج مغزی تنها در 30% موارد قابل حصول است و در بیشتر کودکان مبتلا به فلج مغزی، تنها ریسک فاکتور های دخیل در پاتوژنز قابل شناخت است. دکتر اشرفی خاطر نشان کرد: فلج مغزی بر حسب طبقه بندی فیزیولوژیک به انواع اسپاستیک ( 64 تا 82 درصد)، دیس کینتیک ( 5تا 22 درصد)، آتاکسیک- هیپوتونیک و مخلوط(دیس کینتیک و اسپاستیک) تقسیم می شود. اسپاستیک کوادری پلژیک 35 درصد، اسپاستیک دی پلژیک 20 درصد، اسپاستیک همی پلژیک 31درصد و دیس کینتیک 14 درصد موارد فلج مغزی را شامل می شود.

دکتر اشرفی اظهار داشت: تشخیص صحیح فلج مغزی تا حد زیادی به شناخت تکامل نرمال و واریاسیون آن بستگی دارد. ابقاء رفلکس های پریمیتیو از جمله مورو و تونیک گردن و تأخیر در پیدایش رفلکس های حفاظتی از جمله پاراشوت، تشخیص فلج مغزی را مطرح می کند.

وی در پایان به این نکته تاکید کرد که در بین اختلالات تکاملی سیستم عصبی فلج مغزی بیشترین تحقیقات را در زمینه درمان با سلول های بنیادی به خود اختصاص داده است و استفاده از سلول بنیادی در درمان اختلالات عصبی از دهه 90 میلادی مرسوم گردیده است و در بین سلول های بنیادی سلو های بند ناف با کمترین عوارض و مشکلات اخلاقی پیش رو جایگاه ویژه ای دارد.

 

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">