کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا

بهترین و مجهز ترین کلینیک کاردرمانی و گفتاردرمانی کودکان و بزرگسالان در شرق تهران

کاردرمانی و گفتاردرمانی ابن سینا
.............. درباره ی کلینیک .................

این وبلاگ به مسائل مختلف توانبخشی در زمینه تخصصی کاردرمانی، گفتاردرمانی و آموزش( بیماری های نرولوژیک کودکان و بزرگسالان، شکستگی ها و ترمیم تاندون و نیز سالمندان) می پردازد.
مطالب توسط متخصصین کاردرمانی و گفتاردرمانی زیر نظر دکتر علیرضا شمس الدینی متخصص کاردرمانی و دانشیار دانشگاه نوشته شده و برای راهنمایی بیماران و خانواده آنها می باشد.



-----------آدرس کلینیک ابن سینا -------------

تهران - خیابان سی متری نیروی هوایی- تقاطع مسیل منوچهری - جنب ایستگاه بی آر تی پیروزی - پلاک1/2- واحد2



----------------- تلفن کلینیک ------------------

......... ۷۷۷۵۳۲۲۷- ۷۷۴۱۵۲۱۷ ........
بایگانی
آخرین نظرات
  • ۸ مهر ۹۵، ۰۸:۰۲ - mohammadreza
    سلام

بیماری پارکینسون یک عارضه نورولوژیک مزمن و پیشرونده است و به علت ایجاد تغییرات در عقده‌های قاعده‌ای مغز (Basal Ganglia)  به وجود می‌آید و باعث کاهش واسطه شیمیایی بنام دوپامین می‌شود که با درهم ریختن عملکرد حرکتی فرد آشکار می‌شود که شرایط نوروماسکولار یا همان عصبی وعضلانی آن به وسیله نشانه‌هایی که بیماران بیان می‌کنند و آنچه در طی معاینه بدست می‌آید بیان می‌شود.

مهمترین علائم این بیماری عبارتند از:

1- لرزش (ترمور): لرزش در حالت استراحت که با شروع فعالیت و حرکت متوقف می‌شود. معمولاً به صورت یکطرفه در اندام فوقانی شروع می‌شود و بعدها به صورت دوطرفه مشاهده می‌شود.

 2- سفتی عضلانی (Rigidity): دلیل این حالت افزایش تون عضلانی در تمام طول دامنه حرکتی است. این حالت در ابتدا اغلب در یک دست ایجاد می‌شود سپس در طرف مقابل بدن و دیگر قسمت‌ها و در نهایت در گردن و تنه پیشرفت می‌کند.

 3- کندی حرکت (BradyKinesia): به معنی آهستگی، ضعف و کندی در شروع حرکات ارادی است که باعث تاخیر بین اراده بیمار برای انجام حرکت و حرکت دادن اندام ها برای  خواهد شد.

 4- اختلال در وضعیت طبیعی بدن (گردن و تنه بیمار به حالت خمیده قرار گرفته و دست ها هنگام راه رفتن حرکت معمول خود را انجام نمی دهند).

 کاردرمانی بیماران پارکینسون:

الف) آموزش به بیمار

ب) نگهداری یا افزایش دامنه حرکتی

ج) فعالیت های ورزشی

حرکاتی را که در زیر معرفی خواهیم کرد به حفظ تعادل در بیماران پارکینسون و رفع مشکلات گوش میانی و مخچه کمک کرده و در توانبخشی و کاردرمانی این بیماران تاثیر گذارند.
1- دنبال کردن انگشت شست:  انگشت شست را 30 تا 60 سانتیمتر جلوی صورت نگه داشته و همانطور که به انگشت شست نگاه می کنید سرتان را از چپ به راست, از راست به چپ و سپس به بالا و پایین بچرخانید. این تمرین را به مدت 90 ثانیه و 4 بار در روز تکرار کنید.

2- تغییردادن هدف: دو شی هدف را درنظر گرفته به صورتی که برای نگاه کردن به آنها مجبور باشید سرتان را از چپ به راست بچرخانید. به یک شی نگاه کرده سپس چشم هارا ببندید و سپس سرتان را برای نگاه به شی دیگر چرخانده و سپس چشم هارا باز کنید .چندین بار و حداقل 2 بار در روز این تمرین را تکرار کنید.
3- نشستن و خوابیدن: از حالت دراز کشیده روی مبل یا رختخواب با حداکثر سرعت بدون افتادن , هم به سمت راست و هم به سمت چپ بلند شوید . این تمرین را 5 بار برای هر طرف و حداقل 2 بار در هر روز انجام دهید.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">